Preventieve begeleiding

Krijg je het gevoel dat het allemaal teveel wordt en alles je energie kost, ook de dingen die je leuk vindt? Of je merkt dat je lichamelijke klachten krijgt. Wacht dan niet tot je echt niet meer kan werken, maar zoek voor die tijd hulp. Door mijn jarenlange ervaring als HR adviseur en coach, mijn persoonlijke ervaring met twee burn-outs en de diverse opleidingen op het gebied van coaching en lichaamsgerichte therapie kan ik aansluiten bij wat jij nodig hebt, in het kader van wat een werkgever wil.

Curatieve begeleiding

Als je dan toch ziek gemeld bent, begeleid ik je in het proces van terugkeren in je werk. Daarbij sluit ik aan bij wat jij nodig hebt en houd rekening met de belangen van de werkgever en de eisen van de wetgeving. Je kunt me zien als de procesbegeleider met jouw belang voorop.

Stress programma

Stel als team of organisatie zelf een programma samen om stress te herkennen en voor te zijn. Ik bied verschillende instrumenten die aansluiten bij de behoefte van een individu, team of organisatie in het omgaan met stress. Zo bevorder je samen het werkplezier en -resultaat en voorkom je energie verlies en uitval door ziekte.

blok overzicht stress in balans


			
X